– køreskole i Nykøbing F.

Køreskolen Curting

- mød os

Mød din kørelærer og gæst en teoriaften

Thank you! Your submission has been received!
Uups! Noget gik galt, da du udfyldte formularen. Prøv igen eller ring til os på 4027 0815! :-)
Tilbuddet er gratis og uforpligtende

Din kørelærer

Jeg er 56 år og har haft egen køreskole i Nykøbing F. siden 1990. Jeg brænder for at undervise og have med mennesker at gøre, hvad enten det er én-til-en i skolevognen eller gruppeundervisning i teorilokalet.

Mit formål

Min højeste prioritet er at du får en god oplevelse med din køreuddannelse. Jeg tilpasser derfor undervisningen, så du oplever en behagelig og tryg atmosfære i undervisningen.

Hos os bliver du prioriteret

Hos Køreskolen Curting i Nykøbing F. vægtes god og tryg atmosfære i teorilokalet og skolevognen højt, ligesom gensidig tillid mellem lærer og elev også spiller en afgørende rolle i processen fra at få dig fra to ben til fire hjul på bedst mulig vis. Her prioriteres du, den enkelte elev, og der er derfor aldrig flere elever, end der er den fornødne tid og overskud til.  Dette gør, at du føres sikkert igennem teoriforløbet og køreprøven og får dit kørekort på den mest forsvarlige måde, så jeg med ro i hjertet kan lukke dig ud i trafikken med et kørekort fra min køreskole, som værende en af Lolland-Falsters bedste billister.

Stadig ikke overbevist? – Få en gratis prøvetime!

Én ting er at skrive om atmosfæren og en anden er at opleve den. Derfor tilbydes du at komme og få en gratis prøvetime i teori, hvor du har mulighed for at få en smagsprøve på hvorfor Køreskolen Curting er køreskolen, hvor du kommer til at tage dit kørekort. Det antages at være i din interesse, at vælge den køreskole der passer bedst til dig, hvorfor jeg er stensikker på, at denne smagsprøve giver en indsigt, som gør at du har væsentligt bedre forudsætninger for at vælge den rette køreskole fra starten af. Det er min garanti til dig!

Få en gratis prøvetime i teori
Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi ved, at vi kan lære dig at køre bil
Lad os finde det rigtige hold til dig

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.